ESG

Velkommen til ESG
med JVR Consult

Vi er din partner og sparringspartner, når det handler om optimering af din virksomheds ESG-strategi. JVR analyserer og identificerer din virksomhed indenfor klima, miljø, sociale forhold og ledelsesmæssige forhold.

Vi hjælper med at implementere bæredygtige løsninger, der forbedrer dine miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige processer. Dine ESG-initiativer bliver effektive og målbare, hvilket er med til at gøre virksomhedens ESG-arbejde gennemsigtigt.

Vi vil indgå i et tæt samarbejde under hele processen, for at udvikle en skræddersyet ESG-strategi, der understøtter din virksomheds bæredygtige vækst og ansvarlighed.  

Line Dalgaard Petersen JVR Consult
Line Dalgaard Petersen - Seniorkonsulent ESG

Vi møder dig med ESG-løsninger, der passer til din virksomheds behov.

Hos JVR Consult har vi fokus på ESG miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter og forretningsudvikling. Vi hjælper vores kunder med at definere en bæredygtighedsstrategi, der optimerer virksomhedens bæredygtighedsindsatser ved hjælp af praktiske og effektive ESG-løsninger. 

Uanset om du har brug for hjælp til at integrere miljøvenlige praksisser, forbedre sociale forhold eller styrke ledelsesstrukturen, står vi klar til at assistere og gøre arbejdet med ESG overskueligt. 

Vi har stor succes med implementering af ESG-strategier, der hjælper vores kunder med at forbedre deres bæredygtige profil og opnå konkrete resultater. 

Forstå essensen af ESG sammen med JVR Consult

ESG dækker over miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter i virksomheden. Det inkluderer alt fra CO2-reduktion og ressourcestyring til arbejdstagerrettigheder og mangfoldighed. Ved at fokusere på ESG kan din virksomhed ikke blot bidrage til samfundet og miljøet, men også opnå forbedret økonomisk præstation og innovation. 

ESG dækker over miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter i virksomheden. Det inkluderer alt fra CO2-reduktion og ressourcestyring til arbejdstagerrettigheder og mangfoldighed. Ved at fokusere på ESG kan din virksomhed ikke blot bidrage til samfundet og miljøet, men også opnå forbedret økonomisk præstation og innovation. 

JVR Consult tilbyder skræddersyede ESG-løsninger, der matcher din virksomheds unikke behov. Vores erfaren konsulent står klar til at hjælpe med alt fra dataindsamling og -analyse til udarbejdelse af ESG-rapporten. Vi sørger for at tilbyde praktiske, forståelige løsninger, der forstærker din virksomheds bæredygtige profil.

Ved at arbejde med ESG åbnes nye markeder, forbedres virksomhedens omdømme og bidrager til en mere bæredygtig verden. Derudover kan det føre til bedre risikostyring, forøget medarbejdertilfredshed og stærkere kundeloyalitet. Vi viser, hvordan ESG kan fungere som en kraftfuld katalysator for din forretningsvækst.

Fra 2024 skal store danske virksomheder rapportere om ESG, og de kommende år vil der løbende komme krav til mellemstore og små virksomheder. Selvom din virksomhed ikke bliver påvirket direkte af disse krav fra 2024, så vil du potentielt kunne opleve det indirekte gennem en kunde eller anden samarbejdspartner, hvis de skal dokumentere ESG. JVR Consult står klar til at hjælpe din virksomhed med at navigere og overholde disse nye krav. Vi tilbyder dybdegående indsigt i, hvordan lovgivningen vil påvirke din forretning og finder løsninger, der sikrer compliance og udnytter ESG som en strategisk fordel. 

Sådan foregår forløbet

Processen for arbejdet med ESG er designet med det formål at gøre implementeringen af ESG-strategier enkel og effektiv. Vores fornemmeste opgave er at sikre kvaliteten af ESG-arbejdet i samarbejde med jer, og vi sørger for analysearbejdet og selve udarbejdelsen af ESG-rapporten, der ligeledes indeholder mål for de kommende år. Det er med til at sikre, at din virksomhed kan opnå målbare resultater og opfylde de eksisterende krav. Her er, hvordan en typisk proces ser ud. 

Step 1:
Indledende møde og behovsafklaring

Vi starter med en dybdegående dialog, hvor vi sammen identificerer din virksomheds specifikke behov indenfor ESG. Vi kortlægger, hvordan ESG kan integreres i jeres strategi og hvilke områder, der kan skabe størst værdi. 

Step 2:
Dataindsamling og analyse

Vi rådgiver jer ift. indhentningen af relevante data i virksomheden indenfor miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter. I indsamler den nødvendige data, for at vi kan fortsætte det videre arbejde med databeregningerne og den efterfølgende analyse. 

Step 3:
En skræddersyet ESG-strategi

Baseret på det indledende arbejde med databeregningerne og analysen, udarbejder vi en målrettet ESG-strategi, der er tilpasset din virksomheds mål og marked. Her inddrager vi konkrete tiltag, der fremmer miljømæssige, sociale og ledelses initiativer. 

Step 4:
Udarbejdelse af rapporten

På baggrund af dataanalysen og anden relevant information for indholdet af rapporten udformes og opsættes grafisk i en samlet ESG-rapport. 

Step 5:
Gennemgang af resultatet

Gennemgang af resultatet af dataanalysen og indholdet af rapporten. Arbejde med definition af fremsatte mål for de kommende år på baggrund af den udarbejdet ESG-rapport 

Step 6:
Kommunikationsplan

Vi udarbejder en ESG-rapport, som også skal være et supplerende salgsværktøj for virksomheden, og dermed udarbejdes en anbefalet kommunikationsplan for ESG-rapporten eksternt. 

Hvad siger vores kunder

Vores kunder roser vores evne til at gøre ESG-strategier praktiske og effektive, hvilket har ført til både forbedret bæredygtighed og øget værdi for deres virksomheder.

Katrine S. Davidsen JVR Consult
Jakob Holmgaard Staunstrup JVR Consult
Tilfredse kunder
> 0
Jesper Rasmussen JVR Consult
Line Dalgaard Petersen JVR Consult

Fra vores cases

Se, hvordan vores ESG-løsninger har skabt konkrete resultater for vores kunder gennem inspirerende cases, der viser den målbare værdi og forbedringer, vi har opnået.

Vil du vide mere?

Send en anmodning om en gratis konsultation

Vi vil kontakte dig for at aftale et tidspunkt, der passer dig, hvor vi kan besvare dine indledende spørgsmål og høre mere om din virksomhed.

Benjamin Kloster JVR Consult
Benjamin

Medejer

Mads Jakobsen JVR Consult
Mads

Medejer