Digital Markedsføring

SoMe vækst

JVR Consult tilbyder en altomfattende løsning til din virksomheds sociale medier.

Vi tager hånd om hele processen, fra den indledende strategiudvikling til den daglige eksekvering og løbende resultatanalyse.

Vores eksperter arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dine sociale medier er perfekt afstemt med dine overordnede forretningsmål.

Kim Sonne-Hansen JVR Consult
Kim Sonne - Marketing- og kundekonsulent

Vækst med Sociale Medier

Vi planlægger og publicerer opslag og interagerer med dit publikum på en måde, der styrker relationen til dine følgere og potentielle kunder.

Vi tror på, at autentisk indhold og værdifuld information er nøglen til langsigtet succes på sociale medier.

Din virksomhed får sin helt egen specialist som sætter sig ind i din virksomhed og forstår jeres vision og mission.

Malene Malling Vedersø - Marketing- og kundekonsulent

Lidt mere om Sociale Medier

Vores kreative team står klar til at producere engagerende og relevant indhold, der resonerer med din målgruppe. Fra øjenfangende billeder og videoer til fængende tekster og interaktive opslag.

SoMe tilbyder en direkte kommunikationskanal til kunder og potentielle kunder, hvilket gør det muligt for dig at samle feedback, besvare spørgsmål og bygge relationer til dine kunder.

Sociale medier giver din virksomhed mulighed for at nå ud til et bredt publikum på en omkostningseffektiv måde. Ved at engagere følgere med relevant og interessant indhold kan vi i fællesskab bygge en loyal følgerskare.

SoMe er en ideel mulighed for brandudvikling. Du kan udtrykke din brandidentitet, værdier og kultur, hvilket kan tiltrække kunder, der identificerer sig med brandet.

Når du som virksomhed investerer i professionelt produceret indhold til sociale medier, skaber det en stærk platform for dialog og engagement. Dette kan ikke kun forstærke brandets identitet, men også drive trafik og konverteringer ved at tiltrække og fastholde en dedikeret følgerskare.

Ved at levere konsekvent, værdifuldt indhold styrkes relationerne til kunderne, hvilket fremmer både loyalitet og vækst.

Sådan foregår forløbet

Vi har en klar proces for opstart af nye samarbejder, hvilket sikrer stærke og langvarige relationer, som vi prioriterer højt.

Læs mere om vores proces her til højre.

Step 1:
Opstartsmøde

Vi afholder et opstartsmøde, hvor vi opsætter målsætninger og forventningsafstemmer.

Dette møde er fundamentalt for at sikre, at alle parter har en fælles forståelse af projektets omfang og mål.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejde starter med en klar og gennemsigtig kommunikation, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

Step 2:
Samarbejdet begynder
Efter opstartsmødet begynder det egentlige arbejde! Vi udarbejder content planer og eksekverer den plan, der er lagt, for at sikre at alle strategiske mål nås effektivt. Vores mål er at omsætte de indledende planer til konkrete resultater.
Step 3:
Evaluering på opstart

Vi planlægger et evalueringsmøde for at gennemgå opstartsplanen og evaluere på strategien.

Dette møde er afgørende for at sikre, at alle mål bliver mødt, og at samarbejdet udvikler sig positivt. Under mødet vil vi også have mulighed for at tilpasse vores fremtidige planer baseret på vigtige indsigter og læring, som vi har opnået i løbet af den første fase af samarbejdet.

Dette sikrer, at vi fortsat kan optimere vores tilgang og taktikker for at maksimere resultaterne.

Step 4:
Løbende statusmøder og udvikling

Vi afholder løbende statusmøder mellem dig og den ansvarlige for at sikre kontinuerlig fremgang i samarbejdet og at vigtige opgaver bliver udført effektivt.

Disse møder giver os mulighed for at vurdere projektets status, diskutere eventuelle udfordringer og justere strategien efter behov.

Dette sikrer, at vi holder kursen og opnår de bedst mulige resultater sammen.

Hvad siger vores kunder

Benjamin Kloster JVR Consult
Line Dalgaard Petersen JVR Consult
Tilfredse kunder
> 0
Mads Jakobsen JVR Consult

Fra vores cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vil du vide mere?

Send en anmodning om en gratis konsultation

Vi vil kontakte dig for at aftale et tidspunkt, der passer dig, hvor vi kan besvare dine indledende spørgsmål og høre mere om din virksomhed.

Benjamin Kloster JVR Consult
Benjamin

Medejer

Mads Jakobsen JVR Consult
Mads

Medejer