Benjamin Kloster JVR Consult
Line Dalgaard Petersen JVR Consult
Søren Ostersen JVR Consult
Katrine S. Davidsen JVR Consult
Mads Jakobsen JVR Consult
Catharina Kjelsmark JVR Consult
Mikael Sand JVR Consult
Jakob Holmgaard Staunstrup JVR Consult

Om JVR Consult

Vi er ikke et bureau
Vi gør det der skal til

Det koster ikke noget at ringe til os. Vi hjælper med vækstplaner for din virksomhed, uanset om det er online, offline, rekruttering, nye markeder eller andet. Vi står klar til at drøfte nye strategier eller ændringer.

Louise Gundesbøl JVR Consult
Vibeke Gade JVR Consult
Nikolaj Lykke Viborg JVR Consult
Jesper Rasmussen JVR Consult
Mathias Holk JVR Consult
Kim Sonne-Hansen JVR Consult

Vi fremmer væksten for for din virksomhed

JVR Consult ledelse

Vi vækster din forretning i tæt samarbejde

Som samarbejdspartner hos JVR indgår vi i en årsaftale der er tilpasset din virksomheds behov.

Det betyder at du kan fokusere på det du er god til og på din virksomhed, så skal vi nok tage os af alt det andet, heriblandt både rekruttering og sociale medier.

Velkommen til JVR Consult – din betroede partner inden for digital forretningsudvikling og strategisk innovation. Vores mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge deres synlighed og salg gennem en stærk digital tilstedeværelse. Vi tror på, at succes i dagens marked kræver en omfattende og målrettet tilgang til digital markedsføring, og vores team af eksperter er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at opnå netop dette.

Hos JVR Consult tilbyder vi en bred vifte af tjenester inden for digital marketing, herunder Google Ads, sociale medier og videoproduktion. Vores unikke 360 graders tilgang til salg og markedsføring sikrer, at vores kunder opnår resultater på bundlinjen. Udover vores digitale tjenester tilbyder vi også rådgivning inden for forretningsudvikling og salg, som kan hjælpe vores kunder med at tage deres forretning til næste niveau.

Vi samarbejder tæt med vores kunder og lytter nøje til deres behov for at skræddersy løsninger, der passer perfekt til hver enkelt virksomhed. Vores kunder spænder fra lokale håndværkere til store internationale virksomheder, og vi er stolte af at have hjulpet dem alle med at nå deres mål. Uanset størrelsen på din virksomhed kan vi hjælpe dig med at øge din synlighed og dit salg.

Hos JVR Consult er vi ikke et bureau – vi er din partner i vækst. Vi indgår aftaler, der er tilpasset din virksomheds behov, hvilket betyder, at du kan fokusere på det, du er bedst til, mens vi tager os af alt det andet. Dette inkluderer både rekruttering, sociale medier, og meget mere.

Vi tror på, at et tæt samarbejde og en dyb forståelse for vores kunders forretning er nøglen til succes. Derfor er vi altid klar til at tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed med at vækste. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe vækstmuligheder for din virksomhed.

Fra vores cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vil du vide mere?

Send en anmodning om en gratis konsultation

Vi vil kontakte dig for at aftale et tidspunkt, der passer dig, hvor vi kan besvare dine indledende spørgsmål og høre mere om din virksomhed.

Benjamin Kloster JVR Consult
Benjamin

Medejer

Mads Jakobsen JVR Consult
Mads

Medejer