Cases

Curved opnår ROAS 10x med Google Ads

Med en målrettet Google Ads-strategi har vi hjulpet Curved med at opnå imponerende resultater. For hver krone investeret i annoncering har vi fået 10,30 kr. tilbage, hvilket har resulteret i en månedlig meromsætning på 345.000 kr. Med en gennemsnitlig profit på 3,14x per annoncekroner viser dette samarbejde, hvordan effektive annoncer kan skabe vækst.

Platform
Google Ads
Hjemmeside
Mathias Holk JVR Consult
Mathias Holk
Paid Specialist

Resultater Med Effektive Annoncer

Vores samarbejde med Curved er et godt eksempel på, hvordan et tæt partnerskab og målrettet digital markedsføring kan skabe markante resultater. Da vi startede samarbejdet, var målet klart: Vi ønskede at øge vores synlighed og omsætning gennem Google Ads. Med vores erfaring og strategiske tilgang blev det hurtigt klart, at vi kunne opnå meget mere end bare synlighed – vi kunne skabe vækst.

Ved at skræddersy en Google Ads-strategi baseret på Curveds unikke målgruppe og produkter formåede vi at opnå en ROAS 10,30x. Det betyder, at for hver krone, Curved investerede i annoncering, fik de 10,30 kr. tilbage. Dette har resulteret i en månedlig omsætningsstigning på 345.000 kr., og med en gennemsnitlig profit på 3,14x pr. annoncekrone har vi skabt vedvarende resultater.

Hvad gør vores samarbejde med Curved succesfuldt?

  • Fælles mål og kommunikation: Fra starten har vi haft en tæt dialog med Curved for danne fælles mål. Den løbende kommunikation har sikret, at vi hele tiden har været på samme side, når det kommer til strategi og forventninger til samarbejdet.
  • Data-Drevet Optimering: Et af de vigtigste elementer i vores samarbejde har været en konstant optimering af kampagnerne. Vi har overvåget alle relevante data i realtid og justeret annoncerne for at maksimere ROI. Dette har sikret, at vi har kunnet levere resultater, der konstant forbedres.
  • Tillid og Partnerskab: En af grundene til, at samarbejdet har været så effektivt, er den gensidige tillid. Curved har givet os den frihed, vi har brug for, til at teste nye tilgange og justere strategien løbende. Denne tillid er nøglen til ethvert langvarigt og sundt samarbejde.

Teamet bag samarbejdet

Mathias Holk JVR Consult
Mathias Holk
Paid Specialist
Benjamin Kloster JVR Consult
Benjamin Kloster
Medejer, CMO