Cases

134 % Årlig Vækst Gennem E-mails

I tæt samarbejde med JVR Consult har Secondfootballshirts styrket deres e-commerce forretning ved at udnytte potentialet i e-mail marketing. Gennem en skræddersyet strategi har vi sikret dem markant vækst og øget salg, der fastholder deres position som det foretrukne valg for fodboldtrøje-entusiaster.

Platform
E-mail Marketing
Mads Jakobsen JVR Consult
Mads Jakobsen
E-commerce Specialist & Medejer

Samarbejde

Secondfootballshirts er en e-commerce virksomhed, der specialiserer sig i autentiske fodboldtrøjer. Da de kom til os, havde de brug for en effektiv strategi til at engagere deres kunder, øge salget og skabe vedvarende vækst. Vores arbejde har resulteret i, at e-mail marketing nu står for mere end 30% af den samlede omsætning, hvilket har bidraget til at drive virksomheden fremad.

 

Vækst og Resultater: Et Helhedsorienteret Marketing Setup

Siden begyndelsen af året har Secondfootballshirts oplevet en samlet vækst i omsætning på 134 % sammenlignet med samme periode sidste år. Denne vækst er ikke kun drevet af e-mail marketing, men af en integreret marketingstrategi, der sikrer, at alle kanaler spiller sammen. Hos JVR Consult hjælper vi med at skabe disse synergier og løfte hele forretningen, så der opnås kontinuerlig vækst.

 

E-mail Marketing Er Nøglen

Effektiv e-mail marketing har været en central driver for succes hos Secondfootballshirts. Ved at sikre, at deres kunder får relevante og engagerende beskeder, har vi øget deres brandloyalitet og skabt vedvarende salg. Et solidt e-mail setup tillader virksomheden at udnytte “lavthængende frugter” og skabe gentagne køb, uden store omkostninger til at skaffe nye kunder.

Hos JVR Consult hjælper vi virksomheder som Secondfootballshirts med at udvikle og optimere deres e-mail marketing, så de kan opnå vedvarende vækst. Vi gør dette ved at sikre, at e-mail marketing er en del af en bredere strategi, der arbejder sammen med andre kanaler som sociale medier, hjemmesiden og betalt annoncering, for at sikre maksimal effekt.

 

Udtalelse fra Joakim, stifer & ejer af Secondfootballshirts:

“JVR er en bundsolid god investering at få med ombord til det du står og kæmper med.

Proaktive fra dag 1 og klar på at eksekvere hurtigt på tingene, så der virkelig bliver rykket. Kan varmt anbefales! Store roser til Benjamin og Mads særligt!”

– Joakim Mogensen, Founder & Ejer

Teamet bag samarbejdet

Mads Jakobsen JVR Consult
Mads Jakobsen
E-commerce Specialist & Medejer
Benjamin Kloster JVR Consult
Benjamin Kloster
Medejer, CMO